65 FIM rally

Ove godine, svjetska motociklistička federacija, FIM, je organizirala 65. FIM Rally. Lokacija susreta – Herentals, Belgija.

Kao i proteklih par godina, ekipa BMW moto kluba Zagreb je sudjelovala na njemu kao član hrvatske reprezentacije. Hrvatsku su predstavljali 1. hrvatski moto klub iz Zagreba (1HMK) sa 13 predstavnika i BMW moto klub Zagreb (BMKZ) sa 10 predstavnika.

Naši članovi koji su sudjelovali: Boris Fakin, Đurđa Fakin, Predrag Dado Pribolšan, Damir Mužević, Mario Buljan, Silva Buljan, Marijan Gluhak, Zorka Gluhak, Neda Terešak, Stjepko Varga. Tim je ukupno prešao 3200 km.

Među našom ekipom nalaze se 3 nositelja FIM Meritum značke i to Boris i Đurđa Fakin za 20 sudjelovanja na FIM rally-u i Predrag Pribolšan Dado za 5. Glasine kažu kako bi moglo biti i 4 nositelja kada bi Damir Mužević podigao svoje zaslužene meritume – Damireeee… 

:-)

U nastavku navodim neke od rezultata koje smo postigli bilo kao klub, bilo kao članovi hrvatskog tima. Mislim da s rezultatima možemo biti zadovoljni jer smo na najvećem broju nagrada negdje u gornjoj sredini a negdje vrlo blizu prva tri mjesta ili čak pehara!