5. BMW Meet Dalmacija 2020

19.04.2020. Omiš

BMW Meet Dalmacija 2020 je 5. u nizu BMW susreta u organizaciji BMW Auto Kluba Dalmacija. Kao i svake godine, i ove godine susret je bio humanitarnog karaktera. Ove godine sva sredstva prikupljena na nasoj manifestaciji donirali smo udruzi Dijabetičko Društvo Omiš koja brine prvenstveno o djeci oboljeloj od šećerne bolesti. BMW auto klub Dalmacija sa svojim susretom podrzao je njihovu kampanju za rano otkrivanje dijabetesa u djece .

BMW Meet Dalmacija se dijeli u dva dijela. Prvi dio je natjecanje u Style-u (izbor najljepšeg BMW Automobila u više kategorija), te natjecanje u Driftu. Ove godine smo imali 24 vozača koji su se natjecali u Drift utrci. Posjećenost našeg susreta bila je iznad naših očekivanja, te nam je 275 BMW vozila bilo na parkingu, kao i velik broj posetitelja, kako lokalnog stanovnistva, tako i posjetitelja iz cijele Hrvatske.

Članovi BMW Moto klub Dalmacija također su svojim dolaskom uvećali naš susret.

Jako smo zadovoljni rezultatima ovogodišnjeg susreta u ovim za sve nas teškim vremenima, uzrokovanim Corona- virusom. Sretni smo da smo nakon odgađanja prvog termina ipak uspijeli odraditi ovu humanitarnu akciju u sklopu našeg susreta i kroz rad udruge pomoći djeci.