1. rođendan BMW moto kluba Split

by Mario Buljan, tekst i fotografije

Četvrtak, 03.06.2010, na putu za Tučepe, nakon par telefonskih razgovora, sreli smo se s Tinom, Ksenijom i Borisom Rukavinom u Kninu i nastavili skupa put Splita, na Prvi rođendan BMW Kluba Split. Vrijeme nije bilo baš obećavajuće za party.

Nakon dolaska na zadanu adresu, oko 19 i 30 sati, dočekala nas je manja skupina BMW-aša, jer je party još bio u ranoj fazi. Kako je vrijeme odmicalo, tako je broj sudionika proslave rastao.Cuge je bilo razne, kao i klope kad je bila gotova (fažol i roštilj).

Ovi stolovi su kasnije izgledali drugačije popunjeni.Nakon druženja s poznatimi novoupoznanim članovima BMW Kluba Split, kao i sa članovima mnogih drugih klubova, uručivanja rođendanskog poklona BMW Klubu Split od strane BMW Moto Kluba Zagreb (kornjača s kacigom i BMW znakom na glavi, izrađenom od palme, ručni rad brusilicom, autor Ivo Puh, Dubrovnik,  fotka bude kasnije ???, odlučili smo krenuti dalje:

Rukavine, put Murtera, Buljani, put Tučepa.

Međutim bili smo zamoljeni da ostanemo još malo, jer je slijedilo jedno malo iznenađenje. A stvarno smo i bili ugodno iznađeni.

Slijedila je BMW torta i šampanjac. Još jedno lijepo druženje s Splićanima,Organizacija super, pogotovu kad znamo da su pripreme trajale cijela dva dana.

Pozdrav od BMW Kluba Split, Rukavina i Buljana

Cijela foto galerija