Pogodnosti

Pogodnosti - popusti koje članovi BMW klubova mogu ostvariti kod slijedećih firmi - partnera BKH na području Hrvatske.

BMW Tomić&CO

http://www.bmw.hr/

zastupnik je firme BMW A.G. a RH. Bavi se prodajom automobila / motocikala, te zastupa program originalnih BMW rezervnih auto/moto dijelova. Tu je i ponuda lifestyle proizvoda kao i sve originalne dodatne opreme za vozila.

Popust u navedenoj firmi za članove BKH ovisi o ciljanoj grupi proizvoda.

INTERCARS

http://www.intercars.hr/

Firma "Intercars" se bavi vele/maloprodajom rezervnih dijelova i opreme iz auto/moto programa.Zastupa neke od vodećih tvrtki u auomobilskoj industriji te nudi dobar izbor rezervnih moto dijelova i moto opreme. Djeluje na području RH sa poslovnicama u svim većim gradovima. Stopa popusta za članove BKH ovisi o ciljanoj grupi proizvoda.

NOVEMA NOVA

https://novema-nova.hr/

"Novema - nova"  je poduzeće koje zastupa veliki broj firmi prvenstveno iz moto industrije (a ima i nešto za automobiliste), a nalazi se u Draganićima na pola puta ZG-KA. Ionako dobrih cijena s popustom koji možete ostvariti preko iskaznice BKH one postaju još ugodnije. Popust iznosi 25% za svu robu i usluge , osim na "Dianese" opremu (20%). Na originalne "Suzuki dijelove te servis za istoimena vozila (motocikle) nema popusta ( što članove BKH vjerovatno ne pogađa). Ugodno osoblje i stručno vodstvo rado će vas dočekati.

AUTO SERVIS ŠURINA Zagreb

http://www.as-surina.com/

"Auto servis Šurina " dugogodišnji je auto servis s kvalitetnim vulkanizerskim djelatnostima i nalazi se u ZG naselju Borovje. Posebnost je i to da radi motocikističke kotače i gume te za to ima specijalizirane djelatnike. Uz iskaznicu BKH tamo je moguće ostvariti 15% popusta na usluge.

MOTO OPREMA Zagreb

http://www.moto-oprema.hr/

Poduzeće "Moto oprema" iz Zagreba. Ilica 226, je mala, ali dobro opskrbljena trgovina moto opremom i dijelovima. Od game kvalitetnih ulja, preko kvalitetnih dijelova za servis te dobrog izbora kaciga, moto odjeće i obuće - sve je tamo. Isto tako možete, uz predočenje iskaznice BKH, ostvariti popust od 10-30 % ( ovisno o vrsti proizvoda)  na sve navedeno.

Popusti i pogodnosti mogu se ostvariti jedino uz predočenje važeće iskaznice BCE/BKH koja glasi na ime donosioca.

Za članove koji su se upisali u neki klub nakon godišnjeg izdavanja iskaznice BCE/BKH, izdaje se posebni dokument koji mijenja iskaznicu BCE/BKH do izdavanja regularne iskaznice.

Svaka zloporaba rezultirat će oduzimanjem i poništenjem iskaznice.